Studio Settem

Fotograf Vigdis Settem

Holder til på Stathelle, Telemark

Mobil: 918 42783
Mail: v@vigdissettem.no

Org.nr: 980665070

Jeg jobber i hovedsak med Fine Art, portretter og kurs.

Tidligere antatt på bl.a Sørlandsutstillingen og Telemarksutstillingen.  Har spisset meg inn på det jeg er best på og står mitt hjerte nærmest; Fine Art, portretter og kurs.

Har høyere kunstutdannelse innen fotografiske og digitale medier. Og har deltatt på flere Fotoworkshop med bl.a Morten Krogvold og  Joyce Tenneson.

Som fotograf og visuell kunstner vil jeg gi  deg bilder som snakker til hjertet ditt og din sjel. Gjennom mine fotografier og D.G.A (digital graphic work)/montasje fotografier, vil jeg fylle verden med symboler, farge, følelser og litt mystikk. Har flere separat- og gruppeutstillinger bak meg.

Vigdis Settem works mainly with own projects and has several separate and group exhibitions behind it. As a photographer, she has also done portraits, wedding, photo cours and also other assignments for designers,  the media and a number of companies for many years.

She is a photographer and a visual artist for You who love works who speak to your heart. Through her photographs and multiple exposure, she is here to fill your world with symbols, color, feelings and a little bit mystery.

 Jeg har spesialisert meg på det jeg gjør best.

Fotografier som er litt annerledes, med litt mer følelser og personlighet. Mitt ønske er å gi betrakteren en følelse av noe – noe igjenkjennbart,  utenom tid og rom – noe tidløst.

– Øyeblikk som varer  –  

Et utvalg av mine bilder kan også sees og kjøpes hos Galleri Havstad i Drøbak og mine kort hos Langesund Landhandel                                             

Firmakunder:

Bærum kommune, Steinriket, Edison Reklamebyrå, Møy , Guidance, Clinic 1, Nytt Image, Livets blomst, Regresjonsakademiet, Akasien Begravelsesbyrå, Unike Hjem, Settem Steinindustri og noen flere….

Utstillinger

Galleri POP, Langesund mai/juni 2020

Fotografiets dag, Preus museum 2016

Galleri Godager, 2016

Telemark utstillingen, 2015

Bamble Bibliotek, 2015

Almekraft i Porsgrunn, Livet 2015

Utsmykning, Bærum kommune, 2011

Sørlands utstillingen, 2007

Kommune huset i Bærum, 2000

Utsnitt, 1999

Innkjøpt av: 

Bærum Kommune

Wrightegården, Langesund

meg_sh

Selvportrett, 1997

Det hele startet en kald vinterdag på 90 tallet – ønske om å utdanne meg til fotograf ble bare sterkere og sterkere. Å jobbe som fotograf var så mye mer enn bare en jobb – det ble en livsstil. Det ble noe som ga meg utrolig mye!  Både energi og en indre ro. Og en indre ro, har jeg skjønt verdien av mer og mer. Det  er der jeg finner min kilde til kreativitet og lykke. Og i dagens samfunn hvor noen mener at 80% av de fleste sykdommer kommer fra stress. Er jeg veldig glad for at mange syns at noen av bildene mine gir de også en indre ro. Andre bilder  setter kanskje igang noen tanker og prosesser. Og det er alltid interessant å høre hva dere ser i bildene. Derfor skal jeg ikke fortelle så mye om min tanke til bildet. Det som er viktig-  og som jeg håper på er at du får en følelse av noe – en tanke – noe igjen kjennbart, utenom tid og rom. Å fotografere klassiske tidløse portretter og fotokunst står mitt hjerte nærmest.

 

 Og som Sir Winston Churchill sa:

“When you find a job you love, you’ll never work again.”

Når jeg fotograferer , holder på med bildebehandling og er kreativ, forsvinner tiden, jeg jobber ikke, jeg skaper, jeg er.

Tilbakemeldinger fra mine kunder