Farvel

Farvel

Farvel heter dette bildet. Med det , tenker jeg at det at noen dør, du skilles, vennskap dabber ut. Det behøver ikke være noe trist. Men det kan også være en ny start, en ny epoke i livet. Du har lært det du skal av denne personen. Og den personen har gjort det den skulle for at du skulle få din lærdom. Tenk på det…

«Det perfekte uperfekte» er tittelen på en serie fotografier jeg har tatt av tulipaner.

Her ønsker jeg å vise det vakre, selv om tulipanene ikke ser så «Freshe» ut, er helt nye, står i riktig retning og rett og slett henger litt på halv tolv. Jeg ønsker å sette en parallell til oss mennesker. Vi kan være så fordømmende ovenfor oss selv- Aldri føle oss perfekte nok, gode nok. Med disse bildene ønsker jeg å vise at det perfekte uperfekte er kanskje det vakreste. Og hvorfor er det vakkert? Kanskje fordi det kan få oss til å føle noe… kjenne gjenkjennelse?

Det perfekte uperfekte.

Det perfekte uperfekte.

_MG_0318

_MG_0321

_MG_0327

_MG_0329

_MG_0333

_MG_0334_utsnitt

_MG_0338

Det perfekte uperfekte. I

Det perfekte uperfekte. I

_MG_0342

_MG_0349

_MG_0355

_MG_0364

 » Det perfekte uperfekte»