Alt jeg gjør … gjør jeg fra hjertet <3

Helt siden jeg begynte på Fotokunst skolen (1997) og fikk høre om Joyce Tenneson, har hun inspirert meg med sine fotografier. Nå fikk jeg endelig muligheten til å gå på foto workshopen som hun holdt på Saga. Hun er også spirituell og Reiki master, så vi hadde mye til felles der også. Jeg fortalte henne at jeg hadde et skille mellom min fotografering og det spirituelle. Hun fortalte at hun  ikke hadde noe skille på det. Og hun rådet meg til å gjøre det samme. Jeg er jo utdannet Regresjonsterapeut og Reiki healer og har dette under web/FB siden min Energihagen.

Jeg har allerede lagt ut et fotokurs her, hvor jeg bruker både min kunnskap som fotograf og det spirituelle. Og nå kommer jeg til å bruke all min kunnskap både som fotograf og Regresjonsterapeut/Healer i alt jeg gjør. Og alt jeg gjør, gjør jeg fra hjerte. Håper dere vil like det også.

 

Joyce_1200

 

Var så heldig å få fotografere min store inspirasjon, en av verdens mest kjente kvinnelige fotografer Joyce Tenneson.