Brand bilder

Det er mange på sosiale medier og et hav å velge mellom. De fleste  bruker kun et par sekunder før de bestemmer seg for å lese mer, eller gå videre. Det gjelder å være synlig, unik og treffe din målgruppe på et blunk.

Derfor er det mer enn noengang viktig med gode bilder på siden din og et personlig brand. Vi ønsker gjerne å se hvem vi kjøper fra, så gode bilder av deg/de ansatte er utrolig viktig. Når jeg fotograferer vil jeg først høre om hva du skal bruke bildene til. F.eks om det er på web siden, sosiale medier, trykksaker, banner, lansering, instagram (firkantet format) , FB profilbilde eller media. Her er noen spørsmål og tips du kan tenke over:

  • Hva er det jeg virkelig trenger bilder til?
  • Hvilke brandfarger har du/firmaet?
  • Hvem er målgruppen?
  • Er det en spesiell stil du har sett for deg?
  • Ta gjerne med eksempler på hva du kan tenke deg
  • Bruk gjerne firmaets brandfarger i klærne du har på deg, eller noe som passer til.

Vanligvis så kommer jeg til bedriften eller på avtalt location. Men det er også mulighet for å fotograferes i studio mitt.

Sammen så skreddersyr vi en plan for din publiseringsplattform og behov. Ta kontakt så lager vi en avtale.


100_6362-kopi-4