kurs

 

Foto kurs på nett

Kurset vil gi deg inspirasjon og kunnskap, visuelt og teknisk. I dette kurset lærer du hvordan då får bilder som blir lagt merke til både på Instagram, FB og ellers.

Selv har jeg 20 års erfaring som fotograf. Høyere utdannelse innen Fotokunst og film. Lang erfaring med fotokurs for private, firmaer og Aktivitetshus. Jobber i dag som Fotograf/kunstner.

Dette lærer du:

  • Du lærer hva som gjør dine bilder bedre
  • Du lærer å se forskjell på amatør bilder og profesjonelle
  • Du lærer å «se» motivene – hva du skal se etter
  • Du lærer bildeanalyse
  • Og mye mer

Dette er et nettkurs for alle som liker å fotografere enten det er med kamera som vi har med overalt, mobilkamera eller speilrefleks. Flere og flere har et ønske om gode bilder i sosiale medier og ellers. Både privat og for de som ønsker å tiltrekke seg flere kunder og salg.  Og det er gøy å kunne heve nivået på bildenen dine med enkle grep.

PS! Dette kurset tar ikke for seg det tekniske med kameraet ditt. Så det er viktig at du kan fotografere med det kamera eller mobil kamera du har. Helt greit hvis du bare kan fotografere med automatiske insttillinger også. Det tekniske kommer etterhvert.

Kurset starter: Nytt kurs i 2021. Send meg gjerne en melding hvis jeg skal sende deg informasjon om når kurset blir. Evt følg med på FB. Fotokurset  går over 3 uker.

Sted: Der du er. På nettet.

Pris kr 1500,- 

Velkommen til kreative, lærerike og inspirerende uker!

 

Fotograf Vigdis Settem

PS!

Bli gjerne venn med meg på FB og Instagram:
https://www.facebook.com/vigdissettemartwork
https://www.instagram.com/vigdissettemartwork/