«Transformation»

Hvordan går det med deg? Det er litt av en tid dette. Media fylles av ord som: Tiltak, Korona, regler, pandemi, scenarior, hyttefolket, 2 meters regelen og nedstengning. Nå er det dager som ingen av oss som lever nå har opplevd før. Aldri har vi opplevd så inngripende tiltak som nå. Nyhetene er fulle av retningslinjer og påbud. Statistikker som er mer og mer skremmende. Hva gjør denne krise tiden med oss? Pandemier har forandret verden før. Hva blir endringene denne gangen? Jeg leste forresten at krise kommer fra det greske ordet «Krisos» som oversatt betyr » mulighet til vekst». Så kanskje det kan komme noe godt ut av det også. Bare sånn for å prøve å tenke litt positivt oppi det hele. For alvoret har vi skjønt. Kanskje verden blir litt bedre. At fokuset nå blir mer på de nære ting. Flere som bryr seg om hverandre. Får mer tid til familie og venner. Får mer overskudd. Lager mer mat fra bunnen av, med lokale råvarer. Bruker nærområdene til turer og trening. Ja kanskje ferien blir kortreist i år til og med.  Og siden vi nå lærer oss å handle mat sjeldnere og i nærmiljøet. Sparer vi både tid og penger. Og miljøet jubler. Hva har og blir endringene for deg tror du? Ikke glem at det er muligheter til vekst i denne tiden også. Ta vare på de gode endringene.


Bildet jeg har laget her heter «Transformation». Det er et fotografi i flere lag. Sommerfuglen er et symbol på transformasjon og håp. Ta vare!