Studio Settem 20 år

Helt utrolig hvor fort disse årene har gått. Tusen takk til deg som jeg har fotografert, eller har vært med på fotokurs hos meg, deg jeg har møtt på workshop, du som har vært min læremester,du som har kjøpt fotokunst av meg, du som har gitt meg bedrifts oppdrag, du som har vært min mentor, du som har hjulpet meg å ha fotokunst utstilling, Takk for at jeg ble antatt på Sørlandsutstillingen, Telemarks utstillingen og andre juryerte utstillinger. Det ga meg så mye inspirasjon og motivasjon når jeg trengte det. Takk til deg jeg fikk låne mitt første speilreflekskamera av, alle venner, bekjente og familie som har støttet meg.

Jeg er så glad jeg tok dette valget for over 20 år siden. Tross mange som mente at det ville bli tøft å leve av det. Ja det er ikke lett å leve av det. Så det har vært mange andre jobber også innimellom. Kanskje litt for mye jobb og lange dager. Men for noen år og opplevelser! Fotograferingen gir meg så mye!

Her er et lite utvalg av fotografier jeg har tatt de siste 20 årene.